Hydrofoil les

De nieuwste trend in het kitesurfen komt langzaam ook aan in Nederland! Steeds meer mensen gaan het doen… En dan praat ik over het hydrofoilen!

Wat is het te gek zeg, het gevoel dat je over het water vliegt is onbeschrijfelijk! Zeker het proberen waard!

 

Het foilen kan gedaan worden vanaf ongeveer 5,5 ms, al heel snel dus!

 

Bij de Wato Kiteschool kan je nu een les volgen voor 75 euro, hier krijg je 1,5 uur privé les voor. Ook kan je een duo hydrofoil clinic nemen, deze duurt 3 uur en wissel je samen af, de kosten van de duo les zijn 150 euro.

De les wordt gegeven met BB talking (communicatie systeem zodat wij de gehele les goed met elkaar kunnen praten) je begint de les met een korte theorie over het materiaal en de dingen die je moet doen en NIET moet doen ūüėÖ Hierna zullen we het water in gaan waar we eerst van start gaan met een korte mast zodat je de foil goed kan aanvoelen! Later gaan we door naar een grotere mast! En uiteindelijk vliegen!¬†De les wordt gegeven met je eigen vlieger deze weet je uiteindelijk het beste! De foil les gaat door met 6 m/s, aanlandige wind.

Verhuur van materiaal
Als je foillessen hebt gevolgd en hiermee verder wilt, kun je bij terecht voor de huur van een foil. De prijs hiervoor bedraagt ‚ā¨50,- per 3 uur.

BOEK HIER DIRECT DE HYDRFOIL CLINIC

Let’s get started!

1

HOE MAAK IK EEN RESERVERING?

Via onderstaand formulier kunt u direct uw les(sen) boeken en datums inplannen. Na het maken van de boeking krijg je een e-mail van ons met alle benodigde informatie.

3

MOET IK DIRECT BETALEN?

Nee, je hoeft niet direct te betalen bij het maken van een reservering. Het is wel mogelijk om via iDeal te betalen maar het mag ook contant of per pin bij ons op locatie

2

VRAGEN?

Heb jij vragen over het maken van een reservering? Neem dan contact met ons op via 0174 700 228 of stuur een e-mail naar info@wato-kiteschool.nl