Over ons

Jarenlange ervaring,
de beste materialen en
les met BB-talkin

Wato Kiteschool is een professionele school voor kitesurfen. We zijn nieuw langs de Westlandse kust, maar hebben wel een jarenlange ervaring in zowel het kitesurfen als het lesgeven. En kunnen jou dan ook op een professionele manier leren kitesurfen. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen van A-merken, zoals Ozone en F-one. Ook onderscheiden wij ons door les te geven met ondersteuning van de “BB-talking”. Dankzij deze waterresistant headset staan wij altijd in contact met onze cursisten. Voor de meest effectieve lessen. Én voor een extra safe gevoel op het water.

Jouw veiligheid staat bij het kitesurfen voorop!

Kitesurfen is een zeer populaire sport die goed gebruik maakt van het water, de wind en de golven van de zee. Dat betekent dat deze sport ook de nodige risico’s met zich meebrengt. Bij Wato Kiteschool staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn in onze aanpak álle aspecten van het kitesurfen meegenomen. Je krijgt een goede en veilige techniek aangeleerd. Je krijg veel kennis mee van de wind en de zee. Én je leert respectvol om te gaan met de zee. Zodoende vaar je binnen no-time steady en relaxed over het water.

Lid van VeBon & TÜV gecertificeerd

Bij Wato Kiteschool staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom zijn wij lid van brancheorganisatie VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). VeBON-leden werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden jouw de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.