Relaties

Je vindt de Wato Kiteschool in de gezellige strandtent van Beachclub Breez. Vanaf deze locatie worden door Wato Events ook allerlei andere activiteiten georganiseerd. Er is dus altijd iets te doen, hoe gezellig is dat!

NORTH SEA SURFING

North Sea Surfing is een gezellige watersport vereniging waar veelal kitesurfen wordt beoefend. De vereniging staat vanaf april tot en met oktober op slag Beukel, het strand waar onze lessen ook plaats vinden. Vanuit de kiteschool kan je na de lessen lid worden van de surfclub. Je kunt hier je kitegear stallen en je hebt in één keer 100 kite vrienden, win-win dus!

WILD WEST CENTER

Onze kitegear wordt verzorgd en gerepareerd door de mannen van Wild West Center, een kiteshop en repair in Hoek van Holland.
Barry en Lenny staan altijd voor je klaar en zorgen dat je zo snel mogelijk het water op kan. Sinds dit jaar kun je met korting via de kiteschool jouw kitegear kopen bij Wild West Center, vraag je instructeur voor meer info!
Samen met Wild West Center maken wij het mogelijk om lokale jongens te sponsoren met de nieuwste materialen.

DUOTONE

Wij geven les met de materialen van Duotone en ION. Sinds augustus ontwikkelt en produceert Boards & More onder de nieuwe naam Duotone. Zij hebben een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van kitegear in de afgelopen twintig jaar en staat nu nog steeds voorop bij de ontwikkeling van nieuwe technieken en producten. Grote namen in de kitewereld surfen met Duotone en ook wij mogen met dit prachtige merk lesgeven.