Team WATO

WATO Kiteschool voor en door kitesurfers. De kiteschool is ontstaan uit een grote passie voor het kitesurfen. Al onze instructeurs kitesurfen al minimaal 10 jaar in binnen- en buitenland.

STAN VAN GEEST

“Life is better at the beach”

Ik ben Stan van Geest, ik ben 20 jaar oud en mede-oprichter van WATO Kiteschool. Een eigen kiteschool is voor mij een droom die is uitgekomen. Vanaf jongs af aan ben ik al op het strand te vinden. Mijn vader nam me altijd mee naar het strand, waar ik al snel verslaafd raakte aan het kitesurfen. Ik vind het heerlijk om samen met vrienden of collega’s op het water te staan. Weer of geen weer, je kunt mij altijd op het strand vinden!

LEON DE ZEEUW

“Oldschool is newschool”

Ik ben Leon de Zeeuw, 29 jaar en ik kitesurf al meer dan 15 jaar. Ik ben begonnen met de eerste 2-lijns kites. Ik geef de advanced en hydrofoil lessen ik vind het fantastisch om op het water te staan. Ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen en te leren.

YMKE VAN TRIJP

“Kitesurfen is niet alleen een sport, maar een complete lifestyle”

Ik ben Ymke en ik ben 33 jaar. Ik geef sinds 2011 kitesurfles. In zowel binnen- als buitenland, in het water en op de sneeuw. Ik vind het geweldig om mijn passie voor kitesurfen over te kunnen brengen aan mijn cursisten, en ze even later tegen te komen op het water met een grote glimlach op het gezicht!

QUINTEN VAN ALPHEN

“Vrijheid is blijheid”

Ik ben Quinten van Alphen en ik werk al vanaf het eerste moment bij de WATO Kiteschool. Ik ben 8 jaar geleden verliefd geworden op het kitesurfen, sinds 4 jaar geef ik kitesurflessen. Het mooiste van het kitesurfen vind ik de vrijheid, de rust en de natuur.

TIMBER DE BRUIN

“Salty hair? I don’t care!”

Mijn naam is Timber de Bruin, 18 jaar en ben al 5 jaar actief kitesurfer. Het geeft mij een enorme kick om mijn grootste hobby over te geven aan jullie!
Als ik ga kitesurfen vindt ik het leuks om met de golven en de wind te spelen de energie en enthousiasme die ik daarvan krijg kan ik dan goed gebruiken voor de lessen! Tot op het water! hanglooss